Inici » Qui som

Rut Castell i Júlia Canals (actrius fundadores de la companyia) es coneixen dalt de dalt de l’escenari. En la preparació d’aquest treball descobreixen que coincideixen en inquietuds i en la manera d’entendre el teatre. Després de vàries trobades decideixen muntar la companyia Selvàtica Teatre (2014). Actualment treballen en la primera producció escènica de la companyia, Llimacs, on participen també com a actrius.

 

Rut Castell Casals

La Rut formada en art dramàtic al Col·legi del Teatre de Barcelona (2003) ha ampliat la seva formació en clown, tècniques corporals com ioga, body weather, aikido, dansa i altres mètodes d’expressió. Instructora en Kundalini ioga i ioga per a infants.

Ha format part d´alguns projectes teatrals, i participant en alguns treballs audiovisuals. 

Formada també en pedagogia teatral , exerceix de contacontes i de professora de tetare per a infants desde 2010.

Júlia Canals Casals

Llicenciada en Biologia i Graduada en Art Dramàtic al Centre de formació teatral El Galliner (2009).

Amb un gran interès sobre el treball físic i corporal i la seva aplicació en les tècniques interpretatives amplia els seus estudis amb cursos de dansa, biomecànica, aikido, combat escènic, body weather i altres mètodes d’expressió i interpretació.

Des de la finalització dels estudis participa en diferents projectes escènics i audiovisuals.

Formada també en pedagogia teatral i teatre social exerceix de contacontes, professora de teatre i consciencia corporal amb grups de totes les edats, des del 2011.